GT128-Xtreme
.....hok mano sakit jantung kecing manis,darah tinggi,jambu,mempelam-->>>tacing2 g dok jauh sikit.....
x payoh masuk terus pn x po.......

Ruangan utk Pengumuman.

Go down

Ruangan utk Pengumuman.

Post by Admin on 01/04/11, 07:06 am

...nak umum apo pong...umum la kat sini........ What a Face What a Face What a Face
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 38
Join date : 31/03/2011

View user profile http://gt128-xtreme.forumms.net

Back to top Go down

Re: Ruangan utk Pengumuman.

Post by sakaki_gt128 on 09/04/11, 12:10 am

saat1 sblm di banned...sempat lagi copy Very Happy Very Happy Very Happy


Di sini dimaklumkan dengan tegasnya bahawa:

1. GT128 Riders Community tidak ada kena mengena dengan GT128-Xtreme.

2. GT128 Riders Community & MODENAS tidak bertanggung jawab dengan program-program & aktiviti-aktiviti yang dianjurkan oleh GT128-Xtreme.

3. Ahli-ahli GT128 Riders Community dilarang sama sekali mempamerkan/meletakkan Nama, Logo, Link dari kelab/komuniti yang tidak ada kena mengena dengan GT128 Riders Community pada profile/signature di forum ini.

4. Tindakkan sewajarnya akan diambil sekiranya berlaku perkara yang yang boleh memburukkan/mencemarkan nama baik GT128 Riders Community & MODENAS.

5. Di sini dimaklumkan bahawa dengan rasminya nama-nama ahli yang tersenarai di bawah telah dilucutkan keahlian:
i. ein_sasuke
ii. MunorGT
iii. Asri_BKK
iv. Sakaki
v. Zulkarnine
Sebab-sebab keahlian dilucutkan:
i. Hasutan dan pengkhianatan kepada komuniti.
ii. Memecahbelahkan komuniti.
iii. Menjejaskan kesejahteraan komuniti.

Sebarang pertanyaan & permasalahan boleh berhubung terus dengan pihak Admin.


avatar
sakaki_gt128
moderator
moderator

Posts : 16
Join date : 31/03/2011
Age : 37
Location : puchong

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan utk Pengumuman.

Post by Advisor Of King on 09/04/11, 07:08 pm

cheers cheers taniah...jom jadikan diri anda NB cheers cheers
avatar
Advisor Of King
Admin
Admin

Posts : 7
Join date : 01/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan utk Pengumuman.

Post by ein on 09/04/11, 10:44 pm

cheers cheers cheers cheers cheers
avatar
ein
moderator
moderator

Posts : 3
Join date : 31/03/2011
Age : 32
Location : Puchong

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan utk Pengumuman.

Post by asri_BKK2680 on 15/04/11, 10:05 am

GT128-xtreme hanya akan menjadi MODENAS SUPPORTER TEAM,

setelah perbincangan sesama ahli dijalankan pada 12/4/11, xtreme hanya akan menjadi supporter team, bermaksud ia tidak terikat dan bukan dibawah komuniti serta bukan pecahan dari komuniti.

Kami juga telah mengkaji implikasi jika kami berada dibawah komuniti bahawasanya kami terpaksa mengikut cara komuniti yg agak berlainan dengan cara kami. Kami juga tidak mahu mencemarkan nama baik admin sepertimana keputusan melucutkan keahlian kami serta penarikan semula keputusan tersebut.Kami juga berpendapat jika kami berada dibawah komuniti, sistem perjalanan kami perlu mengikut sistem komuniti yang jelas berbeza dengan kami kerana kami adalah kecil jika dibandingkan dengan komuniti..

Walaubagaimanapun, demi untuk kebaikan kedua-dua belah pihak. Kami tidak akan membawa nama MODENAS dan KOMUNITI, kami hanya akan menambah perkataan 'modenas supporter team' pada logo kami.Langkah ini kami rasakan perlu demi untuk menutup mulut pihak2 yang rasa tidak senang dengan kewujudan kami. Siapalah kami untuk menggugat komuniti.Hasil perbincangan sesama ahli juga mendapati langkah ini perlu agar admin tidak akan terus mengulangi kesalahan yang sama (pelucutan ahli) atas sebab mendengar kepada sebelah pihak sahaja.

Kami juga berpendapat langkah ini perlu demi menjaga kesinambungan AJK serta ahli yang sedia ada. Adalah lebih baik hanya bergerak seiring tanpa perlu penggabungan semula.Kami juga berpandangan jika penggabungan ini dijalankan, impak PHD akan lebih berleluasa, kerana ahli akan melihat kepada aktiviti2 yang berlangsung. Kami tidak mahu AJK tidak menjalankan tugas mereka. Biarlah AJK menjalankan tugas mereka dengan baik. Sementara kami terus dgn aktiviti kami serta ahli2 yg ingin memilih aktiviti mereka sendiri.bagi kami tiada halangan kepada sesiapa untuk menyertai aktiviti dari mana-mana komuniti

Anggaplah kami sebagai medan ahli2 baru belajar untuk menjadi pemimpin komuniti dimasa hadapan, sementara AJK sekarang terus dgn tanggungjawab mereka.Pada pendapat kami juga, kami tidak mahu isu berbangkit seperti group modenas lain menumpang populariti KOMUNITI serta isu konspirasi menjatuhkan PENGERUSI yang terdahulu berulang kembali.dan bukan prinsip kami untuk mengaibkan peribadi sesiapa.Kami tidak kisah jika kami dicop pengkhianat atau apa saja.bagaimanapun jika MODENAS DAN KOMUNITI ingin bekerjasama dengan kami adalah amat kami alu-alukan


Wakil PANEL ADMIN GT128-Xtreme Mad Mad Mad Mad Mad


Last edited by asri_BKK2680 on 15/04/11, 02:24 pm; edited 1 time in total
avatar
asri_BKK2680
Admin
Admin

Posts : 28
Join date : 31/03/2011
Age : 45
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan utk Pengumuman.

Post by Admin on 15/04/11, 10:30 am

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh skali abg rockmin post Shocked Shocked Shocked ..............
.......leh masak oooo.....agagagagagagaga...... pale pale pale
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 38
Join date : 31/03/2011

View user profile http://gt128-xtreme.forumms.net

Back to top Go down

Re: Ruangan utk Pengumuman.

Post by asri_BKK2680 on 15/04/11, 02:23 pm

munor yg draft
aku edit saja mana yg patut Razz
avatar
asri_BKK2680
Admin
Admin

Posts : 28
Join date : 31/03/2011
Age : 45
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan utk Pengumuman.

Post by SS2 on 15/04/11, 03:38 pm

[quote="asri_BKK2680"]munor yg draft
aku edit saja mana yg patut Razz [/quote]

Uih...sekali dia kasi ayat power. Salute to all of you. hehe
den sbg newbeeee ikut ja hok mano yg baguih dok ado alien

SS2
nuubie
nuubie

Posts : 8
Join date : 12/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan utk Pengumuman.

Post by asri_BKK2680 on 18/04/11, 07:19 am

jangan sekadar jadi pengikut
sama-sama berkongsi idea bounce
avatar
asri_BKK2680
Admin
Admin

Posts : 28
Join date : 31/03/2011
Age : 45
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan utk Pengumuman.

Post by Admin on 18/04/11, 08:17 am

[quote="asri_BKK2680"]jangan sekadar jadi pengikut
sama-sama berkongsi idea bounce [/quote]


cheers cheers cheers cheers cheers
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 38
Join date : 31/03/2011

View user profile http://gt128-xtreme.forumms.net

Back to top Go down

Re: Ruangan utk Pengumuman.

Post by yb on 19/04/11, 07:16 pm

cheers
avatar
yb
nuubie
nuubie

Posts : 6
Join date : 12/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan utk Pengumuman.

Post by munorgt on 19/04/11, 07:40 pm

hanya menjalankan tugas semampu mungkin.. :twisted

munorgt
moderator
moderator

Posts : 13
Join date : 01/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan utk Pengumuman.

Post by munorgt on 19/04/11, 07:48 pm

CADANGAN AKTIVITI2 GT128-XTREME SEHINGGA JULAI 2011

16/4/2011 TTS Bandar Sri Damansara
23/4/2011 Kempen Derma Darah jemputan ELEGANET
30/4/2011 SNF Melaka
1/5/2011 Celebrate Anniversary UPTOWN SEK 24, SHAH ALAMart
7/5/2011 Ride & Relax To Sungai Klah, Sungkai, Perak (supporter team)
14/5/2011 SNF Genting Highland
28/5/2011 Track Day
1-3/7/2011 Peninsular Ride

Segala maklumat lanjut aktiviti akan di'update' dari masa ke semasa.
Harap Maklum..

Minta Kerjasama dari Utara, Melaka, Johor, Pantai Timur, KOS, CT dan Elegan untuk sama-sama memberi maklumat mutakhir mengenai aktiviti2 anda agar kita dapat bersama-sama menjalankan aktiviti2 seperti yang kita rancangkan.
Terima Kasih

munorgt
moderator
moderator

Posts : 13
Join date : 01/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan utk Pengumuman.

Post by SS2 on 20/04/11, 09:17 am

Den sokong hoktu Smile

SS2
nuubie
nuubie

Posts : 8
Join date : 12/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan utk Pengumuman.

Post by yun sempit on 21/04/11, 03:17 pm

aku sokong tts di melaka.. soe tapi xdpt nak join.. hehehe Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball
avatar
yun sempit
nuubie
nuubie

Posts : 14
Join date : 31/03/2011
Age : 25
Location : kulim

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan utk Pengumuman.

Post by Admin on 22/06/11, 11:02 am

http://i20.servimg.com/u/f20/16/40/90/97/penang10.jpg

ni blah utara punya aktiviti.....den kupi dari Maharaja R1

salam..stelah lama tak buat TTS/Ride(err padahai baru lepas ajo tts 17) sampai pulok maso tuk menerjah kepulauan Penang

Tarikh 26 JUN 2011 Bersamaan AHAD
Tempat berkumpul---Caltex Taman Sejati Sungai Petani
Waktu berkumpul --- Pukui 10 pagi..1030++ gulek tayooo
Waktu abis dalam nak senja senja

Antara planning aktiviti
-Ride islee (78km)
-makan nasik kandau
-Mandi manda(sapa yg nak mandi) Tongue
-Melepak bukit bendera(kalao ketapi tak osak) Grin Grin
-bergambor Grin kat 2 3 Point of Interest
-Meleper


Keperluan
-Duit (bajet nak naik ketapi RM 8+ minyak Motor+ makan+ nak beli souvenir ka)
-Tenaga batin
-Motor (tak pawer janga isau..kami tak tinggai)
-Helemet MS 88 kasi bakoo
-Tayar yang Grip <<--penting yoo
-Sapa ada jaket sila pakai..sapa ada safety vest digalakkan pakai..Seluar pendek sori yoo...selipar seliapr tu,kalo jadi apo2 sendiri luka yoo.....................
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 38
Join date : 31/03/2011

View user profile http://gt128-xtreme.forumms.net

Back to top Go down

Re: Ruangan utk Pengumuman.

Post by Admin on 25/08/11, 03:52 am

...selamat meghabehkan puasa dan selamat menyambut aidil fitri..
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 38
Join date : 31/03/2011

View user profile http://gt128-xtreme.forumms.net

Back to top Go down

Re: Ruangan utk Pengumuman.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum